Avantouinti ja Jäämeren uimarit

Avantouinti

Jäämeren uimarit, Sallan Ladun ja Polun alajaosto, on järjestänyt avantouintia Sallasta vuodesta 1993. Uintipaikkana toimii Sallan lomakodin sauna Ruuhijärven rannalla, lähellä keskustaa. Osoite saunalle on Saijantie 8, joka on noin 1,9 km Sallan keskustan liikenneympyrästä Savukoski-Kantalahti -suuntaan. Katso kartta.

Avantokausi alkaa lokakuussa ja päättyy huhtikuun lopussa. Saunan lämmitys ja puhtaanapito huolehditaan talkootyönä, polttopuut ostetaan. Voit lukea tarkemmin avantosaunan vakikävijöiden yhteisistä pelisäännöistä oheisesta linkistä: Avantouimareiden yhteiset työt.

Avantokäynneille ja saunalle ovat tervetulleita vain paikkakunnalla vakituisesti tai useamman kuukauden jaksoissa asuvat jäsenet ja yksityisvarausten yhteydessä myös jäsenten vieraat.

Saunalla käydään ryhmissä, ryhmäkoko max 6 hlö:ä. Ryhmällä on aikaa saunomiseen ja uimiseen 45 min, joka sisältää vaatevaihdot. Saunavuoron voi varata itselleen maanantaille tai perjantaille vakivuorona tai  voit käydä satunnaisesti millä vuorolla tahansa. Ota kuitenkin  huomioon, ettei saunalle tule ruuhkaa. Vakivuorolaiset ovat etusijalla. Maksimissaan kaksi sauna kertaa per viikko.

Yhdistyksen jäsen voi varata saunan omaan käyttöön 2h ajaksi ja tuoda vieraita saunomaan arkipäivinä. Yksityisestä varauksesta maksuna jäseneltä kertamaksu/kausimaksu ja vierailta 5 €/hlö. Omat puut tulee tuoda mukanaan tai maksaa yhdistyksen puista 10 €/kassi. Varaukset Outi Korpisaaren kautta (p. 0400970945). Tilojen desinfiointi käytön jälkeen ohjeiden mukaisesti.

Uintipäivät:

  • Saunalliset avantouinnit maanantaina ja perjantaina klo 17.30-noin klo 20.30.
  • Saunomisajat: ryhmä 1 klo 17.30-18.15, ryhmä 2 klo 18.15-19.00, ryhmä 3 klo 19.00-19.45, ryhmä 4 klo 19.45-20.30.
  • Tarkat päivämäärät löytyvät tapahtumakalenterista
  • Avainkäynnit ilman saunaa joka arkipäivä (saunan pukuhuone on käytössä)

Avantouinnin maksut

Sallan Latu ja Polku ry:n hallitus vahvistaa avantouinnin kausimaksut vuosittain.
Hinnan 1.2.2023 alkaen
Kausimaksu 80 €/kevät
Kertamaksu saunallinen 5 €/jäsen, 10 €/ei jäsen
Kertamaksu ilman saunaa 4 €/jäsen, 8 €/ei jäsen

Merkitse listaan käyntipäiväsi ja vierailijana myös nimesi.
Jos käy avannossa satunnaisesti, maksetaan yhdistyksen jäsenten käynnit paikanpäällä jokaisen uintikerran yhteydessä säästöpossuun tai kerran kuukaudessa suoraan tilille. Hoidathan maksusi omatoimisesti ja ajoissa.

Sallan Latu ja Polku ry:n tiliyhteys: Sallan OP, FI74 5409 0040 1885 55


Vierailijat – Visitors

Sallan Latu ja Polku ry:n jäsen voi varata saunan yksityiskäyttöön ja saunoa vieraidensa kanssa.